Čtvrteční semináře/10.11. ve 13.30

Čtvrteční semináře/10.11. ve 13.30

Vážené kolegyně a vážení kolegové,

rádi bychom vás pozvali na další přednášku z podzimního cyklu Čtvrtečních sociologických seminářů. Ve čtvrtek 10. listopadu od 13.30 hodin představí Mona Khademi svůj příspěvek "Historie ženského hnutí v Íránu od první poloviny 20. století dosud ".

Seminář bude probíhat v češtině hybridní formou - prezenčně v zasedací místnosti 207 (Jilská 1), přístup je volný a  není třeba se předem registrovat  a současně bude přednáška přenášena přes Zoom, pro zaslání přístupových údajů je potřeba vyplnit svůj email zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczMRmQdsbOxm1i48iiQprLQs29y044J2mb2j72ApeKXUyvQg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 . Odkaz Vám přijde v den semináře.

Více informací naleznete v příloze a dále na webu Sociologického ústavu (https://www.soc.cas.cz/akce/historie-zenskeho-hnuti-v-iranu-od-prvni-poloviny-20-stoleti-dosud) a na našem Facebooku.

V příloze dále zasíláme aktualizovaný program podzimního cyklu. Program seminářů bude ještě doplňován. A dále může v průběhu semestru docházet k různým úpravám programu. Sleduje prosím naše webové stránky a náš Facebook.

Srdečně zdraví a na setkání se těší

Petra Šalamounová, Míša Kudrnáčová a Jan Klusáček